Welkom bij Gimotion
Welcome to Gimotion
Gimotion
Biografie
Gi-Recovery
Coaching
Workshops
Niveau workshops
Presentaties
Actief of passief?
Bibliotheek
Media
Agenda
Contactformulier
Gastenboek
Contact
Bevriende websites
Algemene voorwaarden

Gi-Connect Coaching programma

Kennis en inzicht over energie is op vele manieren toepasbaar. Deze is onlosmakelijk verbonden aan de wetten van de kosmos. Het maakt niet uit hoeveel kennis, geld of macht dat je hebt, deze wetten van de kosmos gelden voor alles wat leeft. Wanneer u deze energieën juist beheerst, zal dit uw levenshouding veranderen en kunt u bereiken wat u wilt. Daarmee geniet u ten volle van het leven en draagt daarmee bij aan het welzijn van de mensheid. Kennis en  inzichten in energie kunt u ook verwerven door de 
Gi-Connect workshops te volgen.

In het Gi-Connect Coaching programma worden enkele facetten toegelicht in korte trainingen, welke direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Telkens wordt er één klein onderdeel in energieheheersing behandeld, woordoor u bewuster leeft, bewuster communiceert, makkelijker beslissingen neemt en keuzes maakt die er toe doen.

 1. Verbale communicatie
  Woorden zijn niet altijd even zorgvuldig gekozen. Er zijn allerlei manieren om iets te zeggen. In deze training leert u de verschillen. Zo zegt u wat u werkelijk wilt en communiceert u daadkrachtig en duidelijk. Het gaat hier niet om het taalkundige aspect, maar om de juiste energetische kracht achter de woorden in communicatie.
   
 2. Non-verbale communicatie
  U gaat op bezoek bij klanten en heeft daar een gesprek. Uw klant zegt echter meer, dan ze uitspreekt. Uit de lichaamshouding van de klant kunt u meer informatie halen. Uw klant kan echter ook uit uw lichaamshouding informatie halen. Leer in deze training hoe u communiceert zonder woorden.
   
 3. Klantenbinding
  Uw klant en/of prospect wilt u natuurlijk niet uit het oog verliezen. Bij een volgende order wilt u dat uw klant natuurlijk uw bedrijf als leverancier kiest. Hoe kunt u dit positief beïnvloeden?
   
 4. Succes op de beursvloer **sneltraining**
  Tips & Tricks om op een beurs goed voor de dag te komen. Houding, hoe spreek je mensen aan, wat vraag je, wat vertel je, hoe ziet je stand er uit, etc. Een supersnelle motivatie training om de beurs goed door te komen.
   
 5. Presenteren
  Een presentatie geven is niet voor iedereen gesneden koek. Door tijdsdruk, het feit dat je op dat moment moet presteren, je bazen of andere voor jou belangrijke mensen naar je komen kijken en luisteren bouw je soms ongewilde stress op. Dit resulteert in een onzekere houding waardoor een presentatie niet de impact heeft die je bedoelde. Je woorden, intonatie, houding, kleding ... maar vooral je energie! De basis is steeds om deze te beheersen. Zo leer je in je eigen kracht te staan en vanuit deze kracht te creëren, alsof je nooit anders gedaan hebt.

Alle bovenstaande trainingen zijn sneltrainingen. Deze sneltrainingen nemen maximaal 1 dag in beslag en zijn vooral bedoeld om u bewust te maken van de invloed van energie op bepaalde facetten. uiteraard is het mogelijk om bovenstaande materie ook in workshops van 3 dagen te passen. Naast het bewustmaken wordt er dan ook gewerkt aan het beheersen van de energie en de integratie in uw dagelijkse praktijk door middel van oefeningen en rollenspellen.

terug...

 

to Top of Page

KvK nummer 51107317 - BTW-nummer NL782573654B01 alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, reis- en verblijfskosten