Welkom bij Gimotion
Welcome to Gimotion
Gimotion
Biografie
Gi-Recovery
Coaching
Workshops
Niveau workshops
Presentaties
Actief of passief?
Bibliotheek
Media
Agenda
Contactformulier
Gastenboek
Contact
Bevriende websites
Algemene voorwaarden

 

De Kracht van emotie in beweging
           


Recovery                                                                    
Gimotion geeft individueel recovery programma's. Een            Gi-Recovery behandeling kan individueel gegeven worden, maar ook in groepsverband. Deze herstellingen vinden plaats in heel uw bewustzijns spectrum. Dat zijn de zeven fysieke gebieden of dimensies en de niet fysieke.

Workshops
Gimotion organiseert workshops. Daarin leert u bewust omgaan met energie, volgens de wetten van de schepping. Op beginners-, gevorderd-, en expert-niveau. Er worden sleutels geboden om het gehele energetisch patroon te herstellen in alle lagen van menselijk bewustzijn. Niet alleen binnen het gebied van je aura, maar ver daar aan voorbij tot de 7de dimensie sfeer.

Presentaties
Gimotion verzorgt presentaties waarin uitleg gegeven wordt over energie, buitenaardsen, de heilige geometrie, kosmische en aardse wetten, recovery-herstellingen, ect. Er worden op verschillende wijze over kosmische en dimensioneel leven gesproken. Interdimensioneel leven houdt niet alleen in dat het over buitenaardsen gaat! Leven bestaat in alle lagen van bewustzijn. In overleg een presentatie op maat!

 

 

to Top of Page

KvK nummer 51107317 - BTW-nummer NL782573654B01 alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, reis- en verblijfskosten