Welkom bij Gimotion
Welcome to Gimotion
Gimotion
Biografie
Gi-Recovery
Coaching
Workshops
Niveau workshops
Presentaties
Actief of passief?
Bibliotheek
Media
Agenda
Contactformulier
Gastenboek
Contact
Bevriende websites
Algemene voorwaarden

Jij en ik en iedereen

Hi, wat ik ben is wat iedereen is, pure Geest bewustzijn. Maar de woorden op zich, zullen niet zo veel zeggen. Het is niet omdat je rationeel een bepaalde Lichtpunt ziet, dat je dan je kunt onderscheiden van anderen. Of gescheiden bent van anderen en alles wat Is.
Lees hier verder...

Liefde als hoogste bron en bewustzijn van het leven!

Het is voor mensen heel moeilijk om te bepalen wanneer je het pad van het Licht bewandelt. Er is zo veel verwarring dat mensen in een schijnbare weg worden geduwd waar ze van denken dat het de juiste weg is. Het is ook niet gemakkelijk om je Geest bewust in je lichaam te laten neerdalen.
Lees hier verder...

Het water als oorzaak en gevolg

Zit op een bank te genieten van de zon en van een mooi panoramisch zicht bewust van het leven dat mij omringd en doordringt, kijkend naar het Licht dat neerdaalt en alles doordringt en weer los laat om terug te doordringen een continu proces dat constant in beweging is, eigenlijk Is het Licht constant. Het is adembenemend mooi om te zien hoe het universele Licht zich door alles heen beweegt.
Lees hier verder...

Zoektocht naar ware liefde.

De mens is altijd op zoek naar de ware liefde. Ogenschijnlijk vindt hij dat bij zijn partner en vergeet zichzelf. Veel liefde en geluk wordt er gedeeld tot er innerlijk een gevoel van gemis optreedt.
Lees hier verder...

terug...                          verder...

 

to Top of Page

KvK nummer 51107317 - BTW-nummer NL782573654B01 alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, reis- en verblijfskosten